10 oktober 2023

De Rabo ClubSupport actie heeft voor onze stichting het fantastische bedrag van € 1.205,20 opgeleverd. We zijn ongelooflijk blij met de steun die we hebben gekregen van alle mensen die op onze stichting hebben gestemd. Ook iedereen die onze stichting bij stemgerechtigden onder de aandacht heeft gebracht willen we hartelijk danken. 

Bestuur Stichting Duofietsen Bladel

 

Nieuws september 2023

Voor het maken van de planningen hadden we behoefte aan een laptop.
Dankzij een gift van Van Hoof IT beschikken we nu over computer waarmee we hopelijk nog jaren vooruit kunnen.

Onze vrijwilliger Theo Janssen had een feestje te vieren. Op zijn verzoek gaven de genodigden een donatie voor Stichting Duofietsen Bladel in plaats van de gebruikelijke cadeaus. We zijn Theo heel dankbaar voor zijn wens; de opbrengst was overweldigend.

Op zaterdag 23 september organiseerden we een bijeenkomst voor onze vrijwilligers. Omdat het einde van het seizoen naderde, was het goed om weer een keer bij elkaar te komen. De opkomst was zeer goed te noemen, en mede dankzij de sponsoring van Albert Heijn Bladel, kon eenieder genieten van het buffet en een hapje en drankje.

Bijzondere dank ook voor de gastvrouwen Paula en Jeanne voor de organisatie. 

Op dinsdag 26 september gingen 7 medewerkers van het Dela Fonds als afdelingsactiviteit met onze gasten fietsen. Ze wilden in de praktijk ervaren hoe de vanuit het Fonds toegekende gelden besteed zijn.

Uit PC55 d.d. 20 juli 2023:

   
 

 

 

 

De Kempische Egerland Freunde 

hebben  na 32 jaar helaas moeten constateren dat het steeds moeilijker werd om de bezetting op peil te houden. Uiteindelijk is besloten om het orkest op te heffen. Het nog aanwezige vermogen is verdeeld over een aantal goede doelen. We zijn verheugd dat daarbij ook aan onze stichting is gedacht. We wensen alle oud leden nog veel muzikaal genoegen !

( 10 juni 2023 ) 

We ontvingen een mooie bijdrage van Protect Beveiligingen de Kempen

Namens onze gasten hartelijk bedankt voor jullie steun.

( 5 juni 2023 )

 

Jan van de Ven Electrotechniek  steunt onze stichting met een mooi bedrag. Dank hiervoor !

( 5 juni 2023 )

 

Lavrijsen Zonwering Bladel  heeft onze stichting een mooi bedrag gedoneerd. Namens onze gasten hartelijk dank daarvoor ! ( 31 mei 2023 )

 

Het DELA Fonds helpt ons op weg om het bedrag voor aanschaf van een vierde duofiets bij elkaar te krijgen.

We hopen in 2023 voldoende middelen bij elkaar te krijgen voor de aanschaf van een vierde duofiets. We zijn zeer verheugd met de toezegging van het DELA Fonds voor een bijdrage van € 2.500,00. Daarmee is een eerste stap gezet om de benodigde € 9.000 bij elkaar te krijgen. 

Namens onze gasten willen we DELA hartelijk danken voor deze gift.

 

 

 

 

 Autoschade Theo Lauwers sponsort

We mochten een mooie bijdrage ontvangen van Autoschade Theo Lauwers uit Bladel, waarvoor onze dank !

( 20 mei 2023 )

Drukkerij Kluytenaar en Vosters Onroerend Goed steunen Duofietsen        ( 9 mei 2023)

   

 

 
 

Afscheid van ons bestuurslid Hans van der Heijden.

Hans was bestuurslid van het eerste uur. Tot begin 2023 zijn gezondheid hem in de steek liet heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor Duofietsen Bladel.Op 4 mei is onder zeer grote belangstelling afscheid genomen van Hans. We zijn hem dankbaar voor zijn inzet en willen in zijn geest de stichting verder uitbouwen.

 


 

 

Vosters Onroerend Goed

We ontvingen zeer welkome sponsorbedragen van drukkerij Kluytenaar en Vosters Onroerend Goed.

We danken hen voor hun bijdrage aan onze stichting en daarmee aan de Bladelse gemeenschap.

  Stichting Hulp in nood Bladel /Netersel     heeft een mooie donatie gedaan aan Duofietsen Bladel. Daardoor komt het benodigde bedrag voor de aanschaf van een vierde duofiets weer een stukje dichterbij. Namens onze gasten : hartelijk dank voor jullie donatie !                                                                                              

Vaillant_Fonds.png

Vaillant Fonds ondersteunt Duofietsen Bladel                 

Het door ons ingediende verzoek bij het Vaillant Fonds voor een bijdrage in de aanschaf van een vierde duofiets heeft geresulteerd in een toezegging van € 2.500. Namens onze gasten danken wij het fonds voor deze bijdrage. We zijn nu op de helft van het benodigde bedrag voor de volgende fiets.